Dámske pyžamá v nadmerných veľkostiach

(6 produktov)

Hľadáte oblečenie pre moletky, ale najmä pyžamo? Túžite po hebkosti, pohodlí a ženskosti? Objavte na našich stránkach dámske pyžamá až do veľkosti 54 za výhodné ceny, ktoré splnia vaše očakávania vo všetkých ohľadoch!

Prečítať si viac

Chcete klasické pyžamo pre moletky?

Chcete klasické dvojdielne pyžamo? Na našich stránkach nájdete súpravy s vrchným dielom na gombíčky alebo tričkom s dlhým či krátkym rukávom alebo dokonca bez rukávov na letnú sezónu. Ako spodný diel si môžete vyberať spomedzi širokých voľných dlhých alebo trojštvrťových nohavíc z jemnej bavlny alebo polyesteru či legínových nohavíc s jemnou elastickou pohodlnou štruktúrou, voľba je na vás.

Na horúce leto: vyberte si letné pyžamo, dostupné až do veľkosti 54 

Keď teplota neklesá ani v noci, nie je nič lepšie ako pyžamo s krátkymi nohavicami! Aj v tomto si tu nájdete, čo potrebujete. Krátke nohavice s elastickým pásom a veľmi ľahký vrchná diel na štýl trička bez rukávov alebo tielka s jemnými ramienkami s čipkou alebo bez... výber je na vás, všetko je možné! Vedzte, že niektoré originálne krátke pyžamové nohavice, ako aj niektoré dlhé pyžamové nohavice pre moletky, sa predávajú samostatne. Budete ich tak môcť skombinovať s vrchným dielom podľa vlastného vkusu. Zimné pyžamo alebo letné pyžamo s krátkymi nohavicami... z látok v pastelových odtieňoch alebo v živých farbách...jednofarebné alebo s výrazným vzorom... nebudete si vedieť vybrať! Pre doplnenie vášho domáceho oblečenia si prezrite aj našu sekciu venovanú dámskym teplákovými súpravám až do veľkosti 54!

    Vyberte si veľkosť