🚚 DOPRAVA ZDARMA pre všetky internetové objednávky nad 39 €! Nakupujte bez stresu, na vrátenie tovaru máte až 100 dní!

Dámske blúzky a tuniky v nadmerných veľkostiach

(60 produktov)

Máte radi dámske topy s dĺžkou pod bedrá, ktoré sa dobre vyzerajú na rifliach alebo legínach pre moletky? Tunika je bez pochyby jedným z vašich obľúbených modelov! U nás nájdete cenovo dostupné dámske tuniky a blúzky v nadmerných veľkostiach a rôznych strihov.

24 zobrazených produktov z 60

Prečítať si viac

Tuniky pre moletky: rôzne strihy 

Chceli by ste veľmi jednoduchú dámsku tuniku nadmernej veľkosti, ktorá kopíruje vašu postavu, ale nelepí sa na ňu? Dlhý, stredný alebo krátky rukáv... lodičkový výstrih, výstrih do V, okrúhly alebo hranatý... každá žena si u nás nájde to svoje! Hľadáte skôr originálnu dámsku tuniku nadmernej veľkosti s rozšíreným strihom? Prezrite si aj naše voľné modely s bohémskym nádychom. Tieto tuniky sú veľmi príjemné, doprajú vám úplnú voľnosť pohybu a rafinovane zakryjú aj guľatejšie brucho. Odvážte sa obliecť aj štýlové modely asymetrických strihov alebo nadrozmerné bavlnené tuniky s nápaditou podtlačou.

Tuniky a blúzky až do veľkosti 54 na bežné nosenie alebo na večer

Dlhá tunika pre moletky z úpletu alebo jemnej tkaniny... keprová tunika pre moletky pestrých a sviežich farieb na leto alebo jemný bavlnený model... vo všetkých týchto tunikách budete vyzerať úžasne. Ak chcete elegantnú tuniku pre moletky na večernú príležitosť, môžete siahnuť po čipkovej tunike. Tento typ tuník z elastickej čipky (najčastejšie čiernej alebo bielej), ktorý sa nosí na rifliach, je veľmi elegantný a dokonale sa hodí na významné príležitosti! Hľadáte iný typ topu? Cenovo dostupné tričko pre moletky, dámsky top alebo dámska košeľa pre moletky... neváhajte a navštívte aj naše ostatné sekcie určené pre plnoštíhle ženy!

    Vyberte si veľkosť