Pánske hodinky

(3 produktov)

Váš smartfón vám síce môže povedať čas, avšak nič neprekoná elegantné hodinky pre mužský štýl a voľnosť rúk. Vaše hodinky, ako nevyhnutná súčasť šatníka každého muža, budú s vami od východu do západu slnka, a budú verným spoločníkom, ktorého budete chcieť mať vždy pri sebe. Našťastie za najvyššou kvalitou pánskych chronografov nemusíte cestovať do Švajčiarska, stačí si prezrieť náš výber hodiniek!

Prečítať si viac

Kožený remienok alebo nadčasové vreckové hodinky striebornej farby? Vyberte si hodinky, ktoré zodpovedajú vášmu štýlu

 

Kvalitné hodinky nepochybne dodajú vášmu outfitu ten správny šmrnc, no ako si vybrať tie správne hodinky pre vás? Sme tu, aby sme vám pomohli. Ak ste skôr atletický typ, ktorý trávi veľa času vonku, vyberte si robustné športové hodinky. Tieto modely sú stvorené pre akciu a vyznačujú sa robustným štýlom, ktorý sa prispôsobí vášmu životnému štýlu. Mnohé z nich sú vybavené aj duálnymi displejmi, vďaka čomu poskytujú dokonalú presnosť presne vtedy, keď to potrebujete, a majú remienok z imitácie kože, ktorý sa ľahko čistí. Dokonale sa hodia k akémukoľvek športovému alebo outdoorovému vybaveniu a súčasne dodajú vášmu elegantnému a neformálnemu outfitu pocit ležérnosti. Ak potrebujete niečo trochu vážnejšie, vyskúšajte niektorý z našich vynikajúcich modelov striebornej farby. Výborne sa hodia ku košeliam s dlhým rukávom a konzervatívnejším sakám. A nakoniec, čo tak pridať trochu anachronického šmrncu s vreckovými hodinkami? Jednoducho pripevnite retiazku ku gombíkovej dierke na veste alebo saku a vložte hodinky do vrecka. Nezostane to bez povšimnutia! Sú k dispozícii s mnohými povrchovými úpravami kovu, ktoré vyhovujú vášmu štýlu, od odolnej oceľovo šedej až po jemnejšiu zlatú a bronzovú.

 Od klasických čiernych digitálnych hodiniek až po strieborné chronografy..

Keď už viete, čo chcete, prezrite si výber našich najkvalitnejších hodiniek. Nie je nič lepšie, ako keď ležérne odhalíte krásne náramkové hodinky, alebo keď upútate pohľady po vytiahnutí vreckových hodiniek z vrecka. Preto si vyberte také hodinky, ktoré budete radi nosiť každý deň. Vďaka kvalitným mechanizmom v našich hodinkách si naše modely budete dozaista užívať veľmi dlho! Nepremeškajte ani naše ďalšie doplnky pre mužov: máme úžasný sortiment tašiek, rukavíc, opaskov a čiapok, vďaka ktorým bude váš outfit skutočne žiariť. Tak na čo čakáte? Hodiny tikajú!

    Vyberte si veľkosť