Pánske šatky a šály

(2 produktov)

Šál či šatka je viac ako len doplnkom pre módnych mužov. Iste, uprostred sezóny má menej praktickú a viac štýlovejšiu funkciu, ktorá pozdvihne váš outfit a dotvára celkový vzhľad. Ale v chladnejších mesiacoch je neoddeliteľnou súčasťou klasickej zimnej trojice klobúk, šál a rukavice. Strávte pár sekúnd omotávaním ochrannej vrstvy okolo krku a naozaj pocítite rozdiel, keď budete vonku. Od zľadovatených mestských ulíc až po veterné vresoviská a zasnežené vrcholky hôr, šál vám chráni krk pred nepriazňou počasia a dodá vášmu zimnému outfitu štýl! 

Prečítať si viac

Inšpirujte sa mestským štýlom a túto zimu si chráňte krk skvelým pánskym šálom

Šály a šatky sú neodmysliteľnou súčasťou šatníka každého muža, najmä počas zimy, keď slúžia na ochranu vášho krku pred studeným vetrom. Na jeseň a na jar je dobrou voľbou ľahká šatka, no keď sa blíži temná zima, mali by ste siahnuť po niečom hrubšom. To, ako nosíte šál, môže maximalizovať jeho izolačné vlastnosti – dvojité omotanie okolo krku môže vytvoriť trochu objemnejší vzhľad, ale budete milovať ochranu, ktorú ponúka, najmä ak v ňom môžete schovať polovicu tváre, keď čelíte extrémnym podmienkam! Jednoducho zavesený okolo krku alebo zviazaný jediným uzlom stačí na menej extrémne teploty a konce šálu môžete vždy zastrčiť do bundy, kabátu alebo vesty bez rukávov, aby ste ešte viac zateplili. Klasický uzol „Hoxton Knot“, „Chelsea Knot“ alebo „francúzska slučka“ je snáď najlepšou taktikou viazania šálov – je veľmi teplý a štýlový a vyzerá perfektne na elegantnej bunde alebo kabáte. Inšpirujte sa teda mestskou módou a osvojte si tento trend!

Od obyčajných po bohato vzorované, je čas sa zahriať

Pánske šály a šatky sa ľahko zapracujú do každého šatníka. Môžete si zvoliť tmavšie neutrálne farby, aby ladili s vašimi rukavicami, čiapkou a bundou, alebo môžete využiť príležitosť a pridať trochu farby, najmä v miernejších mesiacoch! Pánske šály a šatky sú k dispozícii v každom tóne, od bledých pastelov po žiarivé základné farby, a sú skvelým spôsobom, ako pritiahnuť pozornosť smerom hore, preč od väčšiny vášho oblečenia v chladnom počasí. Tiež milujeme nosenie vzorovaných šálov – prečo to trochu nepremiešať s nejakými pruhmi, alebo pridať keltský nádych s kockovaným šálom? A samozrejme, akonáhle ste si vybrali jeden alebo dva šály, nezabudnite sa pozrieť aj do našich ďalších oddelení doplnkov do chladného počasia: máme celý rad čiapok, rukavíc, pariek, hrejivých viest a zimných topánok, a to všetko vo veľkostiach, ktoré potrebujete a za cenu, ktorá bude vyhovovať každému. Túto zimu máte všetky dôvody, aby ste sa rozmaznávali!

    Vyberte si veľkosť