Pánske opasky a traky

(36 produktov)

Našli ste svoje dokonalé džínsy, chino nohavice alebo elegantné nohavice, ale samozrejme, jedna vec stále chýba. Ako dosiahnuť, aby sedeli v páse bez toho, aby ste obetovali svoj štýl alebo pohodlie? Je načase vybrať si vhodný opasok alebo traky, finálny prvok každého outfitu a dokonalý pánsky doplnok!

24 zobrazených produktov z 36

Prečítať si viac

Správny opasok k správnym nohaviciam

 

Opasok dokáže viac než len zabrániť padaniu nohavíc. Dopĺňa zvyšok vášho outfitu, od košele a saka až po nohavice, ponožky a topánky, preto je dôležité vybrať si ten správny. Našťastie pre nás sú na výber v podstate len tri farby. Čierny kožený opasok sa hodí iba k čiernemu, sivému alebo tmavomodrému saku a nohaviciam; ak naozaj chcete, aby splýval a ladil s vašou látkou, vyberte si štíhly, decentný model. Na rozdiel od toho sa hnedá koža dobre hodí k tmavomodrej a modrej džínsovine, takže je to skvelá voľba na kombinovanie s džínsami bežného strihu a károvanou košeľou. Koža sa krásne hodí aj k jemnejším látkam, takže flanelová košeľa alebo flís budú pre vás presne to pravé. A napokon, hnedé kožené opasky milujú bledšie farby, takže si ich odložte pre bledomodré džínsy alebo béžové chino nohavice. Dobre sa hodia aj k širším modelom, vďaka čomu sú dobre kombinovateľné s bledou džínsovou košeľou alebo sakom.

 

Čo tak zvážiť klasické pánske traky?

 

Kožené opasky síce dominujú na trhu, ale traky zažívajú návrat. Dokonale sa hodia pre každého muža, ktorý nechce byť obmedzovaný opaskom. Vyskúšajte traky s formálnejším oblečením. Sú fantastickým doplnkom ku klasickému obleku, zostávajú skryté pod sakom a zároveň zaisťujú maximálne pohodlie okolo pása. Vyberte si neutrálne farby, ako je hnedá, sivá alebo béžová, aby ste ladili s elegantnou košeľou a skutočne uvidíte rozdiel! A samozrejme, máme modely, ktoré vyhovujú všetkým rozpočtom a všetkým veľkostiam. Na čo čakáte? Nájdite perfektný opasok a traky pre vás!

    Vyberte si veľkosť