Pánske rukavice

(10 produktov)

Ak studený vietor začína štípať na prstoch, potom je čas vybrať si vhodný pár zimných rukavíc pre mužov. Nech ste kdekoľvek, od veterných mestských ulíc po otvorenú krajinu alebo zasnežené hory, máme pre vás tie správne rukavice! Takže, ktokoľvek ste a akýkoľvek je váš štýl, nezabudnite si chrániť ruky, keď teplota klesne!

10 zobrazených produktov z 10

Prečítať si viac

Aké sú najlepšie pánske rukavice na splnenie vašich potrieb a ktoré sú najteplejšie do mesta, vidiek a zjazdovky?


Rukavice, ktoré potrebujete, budú úplne závisieť od toho, kde ich budete nosiť! Znie to ako samozrejmosť, ale je to príliš jednoduché chodiť v rukaviciach, ktoré nie sú vhodné pre túto príležitosť! Pre bežné mestské oblečenie, či už bežíte z vlaku do kancelárie alebo idete večer von, pár pánskych kožených rukavíc sa perfektne hodí. Tieto ponúkajú miernu ochranu, ale je ľahké ich schovať do vrecka, akonáhle ste už vo vnútri. Sú to najštýlovejšie rukavice, v ktorých budete neprehliadnuteľní. Ale cez víkend ich asi budete chcieť vymeniť... Keď sa vydáte na túru alebo vezmete psa na pláž, hrubší pár vlnených alebo flísových rukavíc ponúkne lepšiu ochranu a oveľa ľahšie sa čistia. Mnoho modelov má na končekoch prstov špeciálnu úpravu pre dotykové displeje, takže môžete telefón používať bez toho, aby ste museli obetovať akékoľvek teplo. Fanúšikovia zimných športov však budú chcieť zateplené termorukavice, ktoré ochránia ich ruky pred najrôznejšími nepriaznivými poveternostnými podmienkami! Sú síce robustnejšie a menej diskrétne, ale ponúkajú úžasnú ochranu pred nepriazňou počasia.

Či už hľadáte vetruodolné rukavice na chôdzu alebo beh, teplé rukavice z ovčej kože, pletené modely bez končekov prstov alebo zateplené rukavice, u nás nájdete to, čo potrebujete


Náš široký sortiment zahŕňa rukavice bez končekov prstov a zateplené modely, ako aj hrejivé rukavice na vaše prechádzky. Akonáhle viete, aký typ pánskych zimných rukavíc potrebujete, môžete začať premýšľať o štýle. Samozrejme, čierna dominuje takmer vo všetkých kategóriách a táto všestranná farba sa dokonale hodí k akémukoľvek zimnému oblečeniu, od pariek až po prešívané vesty a hrubé flísové bundy. Jasné farebné alebo reflexné rukavice sú však nevyhnutné, ak sa budete prechádzať alebo behať v tme večer a ráno. Je dôležité zostať v bezpečí a viditeľný! A samozrejme, nezabudnite si vyzdvihnúť pár teplých zimných šálov a čiapok, ktoré si môžete nakombinovať a zladiť s novými rukavicami. Táto trojica zimných doplnkov vám umožní zostať vonku oveľa dlhšie!

    Vyberte si veľkosť