Pánske biele košele

(22 produktov)

S úplne jednoduchou bielou pánskou košeľou s dlhým rukávom si môžete dovoliť čokoľvek! Ak chcete na slávnostnú udalosť zvoliť formálny a elegantný štýl, stavte na bielu pánsku košeľu s anglickým golierom a manžetami. V prípade ležérnejšieho štýlu...

22 zobrazených produktov z 22

Prečítať si viac

Jednoduchá biela pánska košeľa: zaručene bezchybná!

S úplne jednoduchou bielou pánskou košeľou s dlhým rukávom si môžete dovoliť čokoľvek! Ak chcete na slávnostnú udalosť zvoliť formálny a elegantný štýl, stavte na bielu pánsku košeľu s anglickým golierom a manžetami. V prípade ležérnejšieho štýlu sa rozhodnite pre bielu pánsku košeľu s golierom s gombíkmi alebo francúzskym golierom, pri ktorej sa nevyžaduje kravata. Na dosiahnutie ešte neformálnejšieho štýlu zvoľte bielu pánsku košeľu s mao golierom alebo bielu pánsku košeľu s krátkym rukávom, ktorá je ideálnym doplnkom k pánskym bermudám alebo k pánskym kraťasom, a je tak príjemná v horúcom počasí! Pokiaľ ide o strih, môžete sa rozhodnúť pre bielu zoštíhlenú košeľu, známu tiež ako slim flit, alebo uprednostniť košeľu s rovným strihom, ak máte trochu nadváhy. Či už ide o bielu pánsku košeľu vyrobenú z bavlny alebo z ľanu, všetky modely vám poskytnú elegantný vzhľad a ponúknu vynikajúce pohodlie.

Vzorovaná biela pánska košeľa: trochu fantázie!

Máte chuť na model s trochou fantázie? Ponúkame vám aj biele košele s jemnými prúžkami alebo bodkami, prípadne košele zdobené diskrétnou potlačou, so vzorom alebo s kontrastnými detailmi. Niektoré sú zvýraznené čiernymi gombíkmi, iné majú vnútorný golier, légu na gombíky alebo farebný, či vzorovaný rub manžiet. Uvidíte, nájde sa tu niečo pre každého! Úplne jednoduchá klasická biela pánska košeľa alebo farebnejšia biela či červená pánska košeľa... nekrčivá košeľa, športová košeľa... bez ohľadu na štýl, ktorý hľadáte, u nás nájdete široký sortiment bielych pánskych košieľ za dobrú cenu, a to aj v nadmerných veľkostiach.

    Vyberte si veľkosť