🚚 DOPRAVA ZDARMA pre všetky internetové objednávky nad 39 €! Nakupujte bez stresu, na vrátenie tovaru máte až 100 dní!

Pánske kraťasy

(38 produktov)

Pánske kraťasy sú základné kúsky letného šatníka. Vymeňte v lete vaše dlhé nohavice za ľahšie modely a zaobstarajte si lacné pánske kraťasy (šortky), v ktorých sú letné horúčavy rozhodne znesiteľnejšie! V ponuke pre vás máme množstvo modelov, športové kraťasy, teplákové kraťasy, kraťasy do mesta či aj kraťasy na doma!

24 zobrazených produktov z 38

Prečítať si viac

Športové kraťasy: mimoriadne pohodlné

Beh, futbal, basketbal, tenis... Športové šortky v kombinácii s tričkom alebo tielkom sú najlepším riešením, ako sa v lete venovať obľúbeným športom bez toho, aby ste trpeli teplom. Medzi najobľúbenejšie patria krátke pánske šortky z ľahkého mikrovlákna, ktoré sa veľmi ľahko udržiavajú, a dlhé pánske šortky z mäkkého flísu, tzv. teplákové kraťasy. Bez ohľadu na materiál alebo strih sú všetky tieto pánske šortky, či už na šport, alebo na oddych, vybavené elastickým pásom, ktorý si môžete nastaviť pomocou vnútornej alebo vonkajšej šnúrky. Ich absolútnou prioritou je zabezpečenie optimálneho pohodlia a úplnú voľnosť pohybu.

Kapsáčové kraťasy, rifľové kraťasy či kraťasy v strihu chino

Ak chcete staviť na ležérny, ale štýlový outfit, vyberte si pánske rifľové šortky alebo pánske kraťasy chino! Tieto modely sú klasickejšieho strihu, spravidla sú upevnené na plochom opasku s pútkami a zapínajú sa na zips a môžete ich nosiť s tričkom alebo košeľou. Môžete ich ľahko nosiť s mokasínami či sandálmi. Ak máte chuť len na jedny šortky, investujte do páru čiernych alebo bielych pánskych kraťasov, ktoré sa hodia ku všetkému! Ak nie, stavte na farebné šortky pre mužov v tyrkysovej, červenej alebo dokonca zelenej farbe! Ak priahnete skôr po praktickosti, investujte do kapsáčových bermúd, ktoré sú praktické vďaka svojim početným na bokoch.

Čo sa týka našim veľkostí, u nás nakúpi každý! Na našej stránke nájdete pánske kraťasy v nadmerných veľkostiach až do veľkosti 5XL alebo 66. Ak sa vám páčia skôr dlhšie kraťasy, prejdite do našej sekcie pánskych bermúdA ak hľadáte šortky alebo plavecké šortky, prejdite priamo do sekcie našich pánskych plaviek.

    Vyberte si veľkosť