Pánske teplákové súpravy v nadmerných veľkostiach

(25 produktov)

Hľadáte perfektný komplet pre vaše ďalšie dobrodružstvo? Chcete byť v pohodlí a teple, ale cítiť sa skvele vo svojej koži? Odporúčame vyskúšať niektoré z našich nadrozmerných teplákových súprav: fantastické, ľahko použiteľné varianty pre väčšie postavy! Máme celý rad modelov do veľkosti 5XL, od obyčajných a decentných až po detailnejšie vzory. Nenechajte sa však zmiasť, tie už nie sú vyhradené len pre športovcov, sú ideálne na bežné nosenie. Na dovolenke alebo v okolí mesta, skvelý pocit je zaručený!

24 zobrazených produktov z 25

Prečítať si viac

Šport alebo ležérnosť

Vďaka voľnému strihu a príjemnej flísovej tkanine sú naše teplákové súpravy v nadmerných veľkostiach ideálne pre šport, ale aj pre akékoľvek iné voľnočasové aktivity. Pri väčších postavách odporúčame pár bežeckých teplákov a vrchný diel teplákovej súpravy, a to buď na nedeľné leňošenie doma (nezabudnite na šľapky), alebo kombo s bielymi teniskami do mesta. Dokonca môžete hodiť vrchný diel teplákovej súpravy cez biele tričko pre uvoľnený, vrstvený mestský vzhľad, ktorý vám poskytne trochu viac tepla a dokonale doplní vašu postavu.

Jemné farby v spojení s pohodlím

Naše teplákové súpravy do veľkosti 5XL sú navrhnuté tak, aby ich nosili muži s vkusom, preto sme sa rozhodli pre jemné neutrálne tóny, ktoré budú vyhovovať vašej postave. Zamyslite sa nad čiernymi, sivými a modrými farbami, mnohé s kontrastnými detailmi. Tieto farby vám pomôžu vyzerať dobre, nech ste kdekoľvek, od pohovky až po park. Samozrejme, dôležitý je aj komfort: flísová tkanina umožní vašej pokožke ľahko dýchať, aj keď odporúčame vyhýbať sa veľmi hrubým tkaninám. Naše  teplákové súpravy pre silnejších mužov sú tiež vybavené sťahovacou šnúrkou v páse, aby sa dokonale prispôsobili vašej postave. S veľkosťami až do 5XL nájdete pre seba perfektný štýl!

    Vyberte si veľkosť