🚚 DOPRAVA ZDARMA pre všetky internetové objednávky nad 39 €! Nakupujte bez stresu, na vrátenie tovaru máte až 100 dní!

Pánske tričká v nadmerných veľkostiach

(98 produktov)

Keď svieti slnko a vy ste vonku pri bazéne, všetko, čo chcete, je niečo, v čom si môžete oddýchnuť. Toto leto sa uistite, že máte dostatok tričiek a tielok, ktoré si môžete prehodiť cez kraťasy alebo pod voľnú košeľu, a budete pripravený na sezónu. Sú dostupné až do veľkosti 5XL!

24 zobrazených produktov z 98

Prečítať si viac

Všetky farby, vzory a potlače, aké si len želáte

Máme všetko, čo potrebujete, čo sa týka farby a štýlu, od okrúhleho výstrihu cez véčkový výstrih až po gombíky. Hľadáte niekoľko základných vecí, ktoré môžete nosiť s čímkoľvek? Vyberte si čierne tričko alebo tielko v nadmerných veľkostiach – pomôže vám zoštíhliť profil a skvele sa kombinuje s rifľovými kraťasmi a béžovými alebo kaki nadrozmernými nohavicami. Ďalej si vyberte nejaké farby, ktoré dodajú vášmu outfitu trochu šmrncu. Môžete si dokonca vyzdvihnúť niekoľko viacdielnych balení a vychutnať si skvelé farby za bezkonkurenčné ceny. Tie sú navyše doplnené štýlovými kontrastnými detailmi. Nebojte sa však s našou kolekciou pruhov a grafických vzorov ešte trochu pridať na intenzite. Nenechajte si ujsť našu exkluzívnu sériu povrchových úprav s potlačou, ktoré vás dokonale naladia na leto.

Čistá bavlna alebo polyester, ideálny partner pre šport

Ak je mäkkosť a pohodlie kľúčom, potom si zamilujete náš sortiment 100 % bavlny. Pre väčšiu pevnosť a všestrannosť môžete uprednostniť jedno z našich polyesterových tričiek alebo tielok. Táto syntetická tkanina je široko využívaná v športe, kde je priedušnosť a hladkosť vašej pokožky skutočnou výhodou. Taktiež sa extrémne ľahko čistí, rýchlo schne a žehlenie je minulosťou! Nech už hľadáte akýkoľvek druh tielka alebo trička, určite ho tu nájdete za cenu, ktorú si zamilujete. A nezabudnite, že ak bude trochu chladno, môžete si vždy obliecť jeden z našich pánskych svetrov až do veľkosti 5XL!

    Vyberte si veľkosť