Dámske oblečenie na doma

(19 produktov)

Chladné alebo daždivé počasie, únava… tento víkend ste sa rozhodli stráviť doma! Natiahnite si teplákové nohavice z pohodlného moltonu alebo ľahké plátenné nohavice, ktoré môžete doplniť mikinou alebo tričkom v závislosti od počasia. Ak uprednostňujete elegantný a ležérny vzhľad, oblečte si súpravu z flísu, moltonu alebo velúru, pozostávajúcu z pohodlných teplákov a mikiny. Nezabúdajte ani na pohodlné papuče!

19 zobrazených produktov z 19

Prečítať si viac

Na teplé noci a uvoľnené rána: pohodlné pyžamá a dámska nočná bielizeň

 

Večer alebo skoro ráno sa zahaľte do mäkkého a pohodlného oblečenia vždy priaznivej ceny na stránkach Atlas For Men. V noci, ak je vám zima alebo naopak príliš teplo, sa, samozrejme, nedá dobre spať. Počúvajte teda svoje telo a prispôsobte svoje oblečenie svojmu vlastnému metabolizmu. Ak ste veľmi uzimená, zvoľte si hrejivé pyžamo alebo modalovú nočnú košeľu zakrývajúce celé telo. Ak máte veľmi teplú prikrývku, uprednostnite ľahšie nočné oblečenie a na raňajky sa zabaľte do teplého županu. Cez leto si zvoľte pyžamo alebo košeľu z ľahkej bavlny, alebo si oblečte hodvábnu nočnú košieľku a župan z jemného saténu, ktoré sú vždy elegantné. Základom je vybrať si modely, ktoré vám zabezpečia optimálne pohodlie. Napokon si v kúpeľni oblečte savý froté župan; jeho mäkkosť je vždy taká upokojujúca.

 

A takisto zabezpečte maximálne pohodlie svojim nohám

 

Obuv na deň alebo noc, na zimu alebo leto, na doplnenie Vášho oblečenia na doma si nezabudnite vybrať pohodlné sandále alebo papuče, ako sú modely ponúkané značkou La Confortaise, odborníkom na citlivé a veľké chodidlá. Všetky papuče tejto značky majú spoločné to, že sa veľmi ľahko nazúvajú a sú mimoriadne pohodlné, či už sú to teplejšie modely na zimu alebo otvorené modely na leto. Vyskúšajte ich; nebudete sklamané! Objavte aj naše ďalšie kúsky dámskeho domáceho oblečenia, nájdete tu pohodlné teplákové súpravy na dni plné pokoja a relaxu. 

    Vyberte si veľkosť