Dámske trojštvrťové a krátke nohavice

(2 produktov)

Zdá sa vám, že vaše obľúbené džínsy sú príliš hrubé do prichádzajúcich horúčav? Dobrou voľbou sú krátke nohavice a sukne, ale prečo nevytiahnuť základný prvok šatníka, dámske trojštvrťové nohavice? Predstavujú ideálny kompromis medzi dlhými nohavicami a krátkymi nohavicami a ponúkajú kombináciu elegancie a komfortu, ktorá vás bude sprevádzať od bazéna do kaviarne, či do obľúbenej reštaurácie.

Prečítať si viac

Capri nohavice, či už zo strečovej bavlny alebo zo strečového denimu, sú ideálne na leto

Vesta alebo blúzka, alebo biele tričko v kombinácii s tmavším modelom... S našimi nohavicami dosiahnete nádherné kontrasty! Tieto nohavice sa ako riešenie na leto dajú skombinovať s akoukoľvek klasickou obuvou. Keďže je cieľom odhaliť vaše členky, nezabudnite na neviditeľné športové ponožky! Večer ich môžete vhodne zladiť s ľahkou letnou bundou, takže sa nemusíte prezliekať, keď pôjdete na večeru alebo na drink. Tieto dámske trojštvrťové nohavice sú skutočne základným prvkom, ktorý budete v lete potrebovať!

Trojštvrťové nohavice v klasickej bielej alebo nadčasovejšej námorníckej modrej? Výber je na vás

Na rovinu, 3/4 nohavice pre dámy sú klasickou, konzervatívnou súčasťou letného šatníka. Zostaňte pri klasickej bielej a modrej a zaručene dosiahnete úžasný a mimoriadne univerzálny letný look, ktorý zladíte za pár minút. Biela sa vynikajúco hodí k svetlejším topom, zatiaľ čo sa dá námornícka modrá dobre zladiť s klasickými neutrálnymi a bledšími farbami. Dizajn v týchto odtieňoch je vhodný aj pre doplnky, hnedý kožený opasok skutočne zvýrazní modré trojštvrťové nohavice. Čierna alebo základné farby dodajú bielej látke dobrý kontrast a živosť. Výber je na vás! Nezabúdame ani na moletky a naše pohodlné trojštvrťové nohavice ponúkame až do veľkosti 5XL!

    Vyberte si veľkosť